© All rights reserved. Powered by KovaWood

Yleisiä kysymyksiä

Terrasilauta

Painekyllästettyä lautaa  käytetään laajalti rakentamisessa. Talon pystytyksessa, rakentamiseen terassit, laiturit, kasvihuoneet, aidat, piharakennukset, kukkaruukkut, ja muuassa tuotteessa. Vastoin yleistä käsitystä, painekyllästetty materiaali ei vahingoita ympäristöä ja ihmisiä. Käytämme suojaavaa kyllästysaine, joka on testattu ja vahvistettu sen ympäristöystävällisyys.

 

Tuotteidemme lämpökäsittely tapahtuu erittäin korkeissa lämpötiloissa. Tällaisissa olosuhteissa puuaineksessa tapahtuu rakenteellisia muutoksia, jotka tekevät siitä valmistetusta tuotteesta kestävämmän ankarissa käyttöolosuhteissa. Lämpökäsitelty saunapaneelit sietävät täydellisesti voimakkaita lämpötilan muutoksia, ne eivät taivu, ne säilyttävät muotonsa.

Jos haluat ostaa painekyllästettyjä puutuotteita tai lämpökäsiteltyjä puutuotteita, käy online-luettelossamme. Sitten, kun olet valinnut haluamasi tuotteen, laita se ostoskoriin. Tilauksen tekemisen jälkeen myyjämme tarkistaa saatavuuden ja tarjoaa parhaan hinnan. Voit myös ottaa yhteyttä jälleenmyyjäämme valitsemalla sopivan kartalta.

Teemme itse kaikki painekyllästetyn ja lämpökäsitellyn puun valmistustyöt. Lisäksi valmistamme piharakennuksia ja grillimökkejä. Tutustu valikoimaamme täällä.

Vielä on kysymyksiä?

Top